ПРОДУКТИ FUJITSU

 

 

Fujitsu General Ltd. е крупен Японски концерн, създаден през 1936 в гр. Кавазаки, специализиран в производството на климатична техника. Основна цел на компанията е разработката и производството на високо-технологични продукти.

 Производствената линия на компанията обхваща широката гама от конвенционални сплит системи- стенни, касетъчни, канални до системите от най-ново поколение – VRF (Variable Refrigerant Flow), даващи съвременно решение за климатизация на администативни и обществени сгради, хотели и др.

Акцент е поставен върху новите инверторни модели клас “А”. Всички инверторни модели от касетъчен, канален, подово-таванен, стенно-таванен и стенен тип са с нови енергийно ефективни показатели (COP/EER). „V-PAM” контрол, „DC” мотор и „DC” компресор са само част от подобрените енергоспестяващи и шумови характеристики на системите.
Пречистването на въздуха също заема важно място в разработките на производителя. Моделите от серия NOCRIA се отличават с UV – стерилизираща лампа, а при стенните модели е добавен плазмен филтър, осигуряващи оптимално пречистен и йонизиран въздух.