ПРОДУКТИ PANASONIC

 

 

С над 30-годишния си опит и износ в над 120 страни по целия свят, Panasonic безпорно е един от водещите производители на климатични системи. Компанията също е световен лидер в областта на иновациите, тъй като е регистрирала над 95025 патента за подобряване живота на своите клиенти. Освен това, Panasonic е решен да остане начело на своя пазар – благодарение на над 500 изследователи, работещи в европейските лаборатории, за разработване на все по-иновативни продукти. Като цяло,  компанията е произвела над 100 милиона компресора и нейните продукти се произвеждат в 294 предприятия, разположени по целия сват. Можете да бъдете сигурни в изключително високото качество на климатиците на Panasonic.

Това желание да се отличат направи Panasonic международен лидер в решенията за отопление и климатизация. Промишленият капацитет на компанията и категоричният ангажимент към околната среда са причините за откриване на нови възможности за проучване и разработване на иновационни технологии, които да подобрят начина на живот на клиентите.

Panasonic предлага набор от ключови решения за отопление и климатизация за домове, сгради от среден мащаб като офиси и ресторанти, както и за големи сгради. Те предлагат максимална ефективност, съотвестсват на най-строгите екологични стандарти и отговарят на най-авангардните изисквания за конструкция на нашето време.